/Foredrag av Terje Toftenes
Terje Toftenes

Foredrag av Terje Toftenes

Vi har vært så heldige å få filmskaper Terje Toftenes til å holde et foredrag for oss. Som mange kanskje vet er Terje Toftenes mannen bak filmer som «Portalen», Bevissthetens kreative spill», og ikke minst den prisbelønnede «The Day before Disclosure».
Den 13.09. kommer han til den største salen på Eldorado Bokhandel i Torggata 9a i Oslo i tidsrommet mellom kl 18:00 – 19:45.

Vi får låne lokale gratis av Eldorado mot at vi ikke tar inngangspenger. Men det er ikke forbudt å gi donasjoner, og på denne type foredrag er det ikke uvanlig å gi fra kr 50 – 100,- eller mer. Disse kan gis kontant ved inngangen eller sendes til Norsk UFO Senter via Vipps nr. 100530.
NB! ALLE må være ute av lokalet innen kl 20:00 ellers må vi betale straffegebyr til Eldorado.

Vi lot tema være opp til Terje og han sendte følgende:

UFO-fenomenet i en multidimensjonal kontekst.

Beretninger fra personer som hevder å ha vært “bortført” – og det er tusenvis og med ofte påfallende parallelle historier – tyder på at mange typer “aliens» kan bevege seg gjennom lag av dimensjoner og utenfor tid og rom. Bl.a. har den kjente UFO-forsker Jaques Vallée lenge hevdet dette. Er det derfor astronomer og NASA hevder aldri å ha sett dem?

Foredraget ser på ulike cases og hva dette evt. forteller oss. Det vil også presenteres materiale som aldri før er blitt vist.

 

Dette blir veldig bra! Møt opp tidlig. Salen tar bare 85 personer.