Det er stor spredning i hvordan tilnærmingen til ufo-fenomenet er blant medlemmene våre, og det er flott!  Selv heller jeg mer og mer mot den intuitive, spirituelle siden og derfor er det bra at vi har folk som han som sendte meg dette på epost.
Hilsen Berit, Leder i Norsk Ufosenter.

«Jeg fikk en fiks ide etter å ha lest «Flying Saucers and The Straight-Line Mystery» fra 1958 av Aimé Michel. Dette er en særdeles «glemt» bok som burde være mer aktuell nå med tanke på hva det Amerikanske forsvaret «avslører» av egne opplevelser med uforklarlige/uidentifiserte flygende objekter. Denne boken faktisk har et forord av general Lionel Max Chassin, som den gang var General Air Defence Coordinator Allied Air Forces, Central Europe. (NATO) Altså ingen hvem som helst. Chassins interesse for UFO gjorde at han ledet organisasjonen Groupe d’Étude des Phénomènes Aériens (GEPA) fra 1964 til 1970.

Jeg sitter på en god del måleutstyr etter tidligere prosjekter. Tanken er å plassere ut følere for magnetfelt, koblet til en datalogger, etter et visst system. For så å se om «noe» påvirker dette feltet periodisk eller sekvensielt. Hvis sekvensiell påvirkning av flere følere plassert i et stjerneformet system kan det tyde på at en gjenstand har beveget seg over dette området. Peder Skogås i Hessdalen og jeg diskuterte noe lignende for mange år siden som det dessverre ikke ble noe av. Dessverre er flere av stedene jeg har sett meg ut veldig nær turstier. Er skeptisk til om utstyr plassert ut vil få stå i fred. Men, jobber med saken 🙂 »

Vi i Norsk Ufosenter håper å få vite mer om disse interessante eksperimentene senere, og kanskje kunne publisere en større artikkel om disse undersøkelsene.