Vi vil gjerne informere om kunstutstillingen «Cosmic messages» som kommer til Oslo i oktober. Den presenterer oljemalerier av Svetlana Ladonko. Hun bor fast i Hviterussland og kommer til Oslo for å vise frem sine bilder som handler om verdensrommet og utenomjordisk liv.

Svetlana utforsker verdensrommet mens sjelen hennes reiser i det ytre rom. Hun er privilegert til å møte representanter fra andre sivilisasjoner og motta meldinger om livet i universet. Svetlana uttrykker disse opplevelsene i sine oljemalerier fulle av livlige farger og kosmiske energier. Hvert kunstverk inviterer deg til å komme i kontakt med en ukjent verden og uvanlige vesener som sender hilsener til oss.

Tid og sted for utstillingen:
TRANCE&
Bernt Ankersgate 31, Oslo

11. – 13. oktober
Fredag: 17 – 20
Lørd. – Sønd. 14 – 18

Svetlana ble født i 1961 i Kasakhstan i nærheten av Baikonur hvor kosmisk tema kom inn tidlig i hennes liv. Hun er utdannet som grafisk designer og kulturolog i Hviterussland og bodde lenge i Russland hvor hun holdt 7 utstillinger. I 2013 mottok Svetlana en pris «For dedikasjon til kosmonautikk» for serier av malerier «Tid for fjerne verdener» om verdensrommet. Et år senere ble hennes arbeid anerkjent med en utmerkelse av International Public Charity Fund for Support of Cosmonautics. Svetlanas malerier er vist i flere filmer laget av RenTV (Russland) som «Lost Paradise» (2012), «Follow the Trail of Star Aliens» (2012), «Is There Life in the Universe» (2014).

Kom gjerne for å se på utstillingen hvis dere er interessert i verdensrommet, spennende opplevelser og ny inspirasjon!
Kunstneren vil være tilstede alle 3 dagene og svarer på spørsmål.