Jeg er så glad! Hurra og takk for det flotte miljøet jeg opplever i NUFOS. Det er så mange fine folk rundt oss og på treffet i dag, 6.10. kom tre nye av sorten! Den lengstreisende kom helt fra Halden, så en fra Fredrikstad og deg, Gunn Helen, fra Oslo. Du visste ikke noe om oss, men fant denne siden og meldte deg på treff. Hurra for deg!  Og så var det veldig gøy å kunne ønske mosseværingen Erling tilbake i «folden». Det ble en fin gjeng umiddelbart og timene føyk avgårde med stort engasjement og en del latter.

Fra meg personlig er det nå blitt sånn at jeg verdsetter disse treffene over andre overfladiske kontakter der man sitter og prater om vær og vind. Her er det ekte saker på gang! (Jada, bare si jeg er pompøs, for haha, det er jeg når det passer meg. 😉 ) Her er noen bilder av dagens bande. Tror ikke akkurat vi gamliser skremte bort noen.

Disse regelmessige UFO-treffene har blitt til noen særdeles hyggelige stunder, der alle deltakerne kan snakke åpent om sin interesse og sine opplevelser med likesinnede.

Hilsen Berit
Leder, Norsk Ufosenter