Personvernerklæring – Norsk UFO Senter

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er Daglig Leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger eller kommentarer til dette generelt kan gjøres til kontakt@norskufosenter.no

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, og e-post adresse. Disse opplysningene brukes for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Opplysningene blir aldri delt med eller videreformidlet til andre aktører eller organisasjoner, hverken i eller utenfor vårt solsystem. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm.
Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger så sant Norsk UFO Senter mottar skriftlig beskjed om dette.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post.
Med sensitivt innhold menes opplysninger om som f.eks. omhandler din helse, livssyn, personnummer, etnisk bakgrunn, politisk ståsted o.l..
Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å ha en viss oversikt over hvor mange besøkende vårt nettsted har. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside kan det blir mulig å melde seg på nyhetsbrev og diverse arrangement. I tilknytning til dette kan vi samle inn informasjon som navn, kontaktopplysninger og geografisk tilhørighet. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.