For noen dager siden var det vintersolverv og jeg som elsker at det går mot lysere tider velger derfor i dag til å si takk for 2019. Det ble et vendepunktets år siden det vil bli stående i historien som året da det offisielt (fra USA; vel og merke) ble anerkjent at «UFOs are real». US Navy frigjorde tre videoer av «ukjente farkoster» som ikke kunne identifiseres som noe fra oss selv. Korte fakta fra den såkalte TicTac’en: «The #UAP went from 28,000 feet to sea level in exactly .08 seconds, over 23,000 MPH, or 30 times the speed of sound. The F/A-18 Fighter chasing it has top speed of 1,190MPH.»

Det har også kommet ut nylig at den filmsnutten vi har fått se bare er en del av en lengre sekvens. Det hører vi på for vi er alltid undrende til at videoer ofte stopper når det begynner å bli mer interessant. Tenk at denne hendelsen skjedde tilbake i 2004 og vi har måttet vente så lenge!

Les mer om saken her.

Skal vi tro at den teknologien som brukes for å beskytte land og folk er A: utdatert og utspilt av en ukjent kilde, eller B: at de holder det skjult for oss i stedet for å benytte det til det beste for alle? C: ?

Med det vi nå har med oss, samt at det nå øker på med interessen for saken (NUFOS, Norges eneste offisielle rapportsentral og registrert i Brønnøysund i mange år, har nå over 900 med oss i Facebook-gruppen og en bra økning i antall reelle medlemmer, så ser vi lyst på neste år og er spente på hva vi, dere, alle oss kan få være med på å lære, spre og dele i løpet av året som kommer.

Fra oss i styret sier jeg herved takk for følget i 2019, GOD JUL og VELKOMMEN TIL Å BLI MED INN I ET SPENNENDE 2020.

Hilsen

Berit Oftedal, Styreleder