Filmen heter Capel Green og skal utgis i løpet av 2019. Den blir produsert av Dion M. Johnson som har fått med seg ingen ringere enn Gary Heseltine som assistent.
Sistnevnte står bak en rekke nye vitne-intervjuer eksklusivt for denne dokumentaren. Dion Johnson har arbeidet med denne filmen i to år, og den er nå i ferd med å ferdigstilles. Underveis i denne perioden har han kommet i kontakt med vitner som ikke latt seg intervjue tidligere. Det legges også ned mye arbeid i å få de visuelle effektene i filmen til å bli så nær vitnebeskrivelsene som mulig. Så dette blir spennende.
Filmen kan forhåndsbestilles på https://www.capelgreen.co.uk/pre-order

 

Rendlesham Forest hendelsen omtalen ofte som Storbritannias Roswell. Kommer vi nærmere sannheten i denne filmen?

Filmen tar for seg det som fant sted i og rundt Rendlesham Forest, nær de to amerikanske flyvåpenbasene i Bentwaters og Woodbridge i Suffolk, England i romjulen av 1980. Utgangspunktet er vitnebeskrivelsene til den opprinnelige militære varsleren av disse hendelsene, Larry Warren. Filmen følger hans liv, så vel som andre USAF-vitner fra den tiden, og skal angivelig presentere nye bevis og tidligere usette originaldokumenter om saken.

Flere personer ved de amerikanske basene observerte over flere dager både ufo-aktivitet i luften og ukjente fartøy på bakken.
I denne filmen forteller de historien slik de opplevde den.

Mer info om filmen:
Facebook: https://www.facebook.com/IndigoTransmitFilms/
Nettside: https://www.capelgreen.co.uk
iMDb: https://www.imdb.com/title/tt8151794/