GODT NYTT ÅR og TAKK til dere alle!


Takk for at interessen for NUFOS har økt såpass mye i året vi har bak oss. Nå er vi på 535 stabile medlemmer i Facebookgruppen og øker stadig også mht betalende medlemmer.  Jeg har ikke nøyaktig tall, men vi er vel godt over 300. 
FB er vel av ulike grunner et mer levende og umiddelbart forum enn her.  Takk for nivået vi ser blant de som deltar med poster, kommentarer, en vits innimellom og for at det knyttes noe eget til det som legges ut så folk ikke bare skroller over. Man vil bli lest, vel?
Takk for at det er så fine poster som legges ut og så nikker jeg når jeg ser at det skrives f.eks. «slett om upassende» om man selv er i tvil. Det vitner om respekt.
TAKK for den utrolig fine oppfølgingen min egen siste, noe «tvilsomme» post, fikk da jeg tok en sjanse på å legge den ut (Jesu forhud og UFO). Det kunne ha blitt en flåset greie. Og så har kommentarene der tatt av i en retning jeg bare kunne ha ønsket. <
Takk for at vi har så åpne folk med oss, for vi VET ingenting, utenom det vi vet er vår egen sannhet.
Derfor avslutter jeg med å si veldig velkommen til 2019 og alt vi skal få oppleve dette året. Bildet under er noe av et hjertebarn for meg. Det er frykten som har fått styre oss altfor lenge. Jeg jobbet med det for egen del og sitter nå og ser tilbake på noe jeg ikke lenger er en del av. Frykt for hva vi «kan si, ikke si, mene, tenke osv»…hva er det egentlig? Er det ikke det samme som vårt eget samtykke til å la oss styre av det? NIX, NEI og NOPE! Vi vil ikke la oss styre av frykt. Skriv trygt, tenk trygt og fortsett å delta aktivt, eller passivt. Godt Nytt ÅR!

Hilsen
Berit Oftedal
Leder